Ja ens hem mudat i ja som una cooperativa! Estem encantats de la nostra nova llar a l’Escola Auró i ens sentim molt emocionats de compartir tots els detalls d’aquesta nova etapa apassionant amb la nostra comunitat.

El trasllat a l’Escola Auró ha estat un pas emocionant per al CEM, i ja hem començat el curs en aquest nou espai. Aquest nou començament ens brinda noves oportunitats per a la nostra activitat musical i educativa.

Amb la nova ubicació a l’Escola Auró, fem servir pràcticament totes les instal·lacions, incloent-hi uns quinze aules, el teatre i el gimnàs. Aquesta col·laboració ens permet desenvolupar les nostres activitats sense afectar l’activitat acadèmica habitual de l’escola.

A més del trasllat, també hem experimentat un canvi en la nostra estructura legal. Ens hem convertit en una cooperativa sense ànim de lucre anomenada EduMusic Coop. El nostre equip directiu està format per professionals amb una àmplia experiència i prestigi en l’àmbit de l’educació musical al nostre país, com Ramon Rius, Teresa Marçal i Marc Tost.

Tots aquests canvis afavoreixen els nostres estudiants, els quals podran gaudir d’unes instal·lacions més àmplies i uns recursos més enriquidors. Això ens permet oferir una educació musical més diversa i inspiradora, creant una experiència d’aprenentatge única.

CEM Terrassa, cooperativa amb seu a l’Escola Auró 

La nostra filosofia educativa es basa a atendre les necessitats individuals de cada alumne i adaptar-nos als seus interessos i necessitats. Alhora, entenem que l’estudi de la música requereix esforç, constància i dedicació. Amb aquesta perspectiva, busquem que el nostre alumnat gaudeixi de l’aprenentatge musical i trobi motivació per esforçar-se, estudiar i millorar.

Gràcies al canvi que hem experimentat, el CEM ha millorat significativament l’ensenyament musical. Seguim oferint la mateixa oferta educativa però amb més recursos, gaudint d’un espai més ampli i versàtil i col·laborant estretament amb l’Escola Auró. 

A més, la nostra transformació en una cooperativa ens donarà la flexibilitat per adaptar els programes educatius a les necessitats individuals dels alumnes i promoure un aprenentatge significatiu i enriquidor a través de la música.

Amb una àmplia gamma d’instal·lacions disponibles i una col·laboració engegada amb l’Escola Auró, ja estem preparats per continuar oferint una educació musical de qualitat i fomentar el plaer i el creixement dels nostres alumnes a través de la música. Uneix-te a nosaltres i sigues part d’aquesta emocionant nova etapa al CEM Terrassa!