Músics Menuts

La parla i el moviment són dos elements fonamentals en el desenvolupament de l’infant durant els primers anys de vida. El llenguatge té un ritme i una cadència i el moviment té un ritme natural, que ben activat contribueix al desenvolupament d’una bona base motriu i emocional, que assegurarà els altres aprenentatges en el moment adequat. Les rimes, les cantarelles, els jocs de falda i els jocs rítmics combinen molt bé aquests dos aspectes: llenguatge i moviment. La música, les cançons i els jocs, reforcen la relació entre pares i fills i ajuden a desenvolupar el pensament de l’infant.

A través de la música i de diferents jocs i exercicis, treballarem els moviments creuats o patró contra lateral, imprescindibles per a un bon desenvolupament psicomotor. Els moviments creuats activen el cervell, milloren la coordinació esquerra – dreta, la respiració , la visió i l’oïda. Faciliten l’aprenentatge integral, el receptiu i l’expressió. 

Continguts

Durant les 8 sessions del taller treballem a través de moixaines  i cançons, jocs de falda, jocs rítmics, jocs d’estimulació, jocs dansats. Audicions per treballar la marxa (caminar, córrer), el balanceig, el gateig i per reptar. Utilització d’instruments de petita percussió per acompanyar les cançons i els jocs.

Informació d’interès

  • Els Músics Menuts són un taller per a nadons de 8 mesos a 30 mesos. Per tal de que el grup sigui el màxim d’homogeni, en funció de les inscripcions desdoblarem el grup en dos per edats. 
  • Les sessions són a càrrec de Teresa Marçal, mestra de música, llicenciada en Psicopedagogia, diplomada en Tècnica Tomatis i professora de Música. Compta amb una gran experiència en l’educació musical de lactants, nadons i petits. És la directora pedagògica del CEM. El 2021 ha estat escollida “Músic terrassenc de l’any” en reconeixement a la tasca duta a terme en la direcció pedagògica de l’escola.

 

Avia’t anunciarem dates

CEM, Centre d'Educació Musical

Escola Auró de Terrassa - Carrer del Germà Joaquim, 128, 08223 Terrassa

info@cem.cat · 93 731 25 26

SEGUEIX-NOS

ESCOLA DE MÚSICA I GRAU PROFESSIONAL

ESCOLA DE MÚSICA I GRAU PROFESSIONAL

ESCOLA DE MÚSICA I GRAU PROFESSIONAL

Centre Autoritzat per: