Ja queda poc per començar el nou curs acadèmic. Si aquest any comences a estudiar al CEM, segur que estàs ben emocionat. En aquest article et donarem 5 consells per preparar-te pel curs .

Unes recomanacions perquè comencis amb èxit la teva nova aventura al CEM Terrassa i perquè gaudeixis al màxim del món de la música. 

  1. No t’angoixis

El primer que has de tenir en compte és no angoixar-te. Pensa que has decidit estudiar música perquè t’encanta i et fa sentir bé. Tanca els ulls i imagina’t on et veus d’aquí a uns anys, com un músic professional. Al principi, pren-t’ho amb calma fins que agafis la rutina de nou.

  1. Escolta les teves cançons preferides

Abans de venir a l’escola de música i començar amb el curs, tanca els ulls i escolta les teves cançons i melodies preferides. T’ajudaran a relaxar-te, però també a motivar-te amb l’inici de curs.

  1. Prepara el material que necessitaràs

Si ho deixes per última hora, t’estressaràs més i potser no tindràs tot el material que necessites. Assegura’t de tenir les teves partitures, instrument i altres materials a punt. Si tens dubtes sobre el que necessitaràs, et recomanem que et posis en contacte amb el CEM Terrassa per obtenir informació precisa.

  1. Organització

Sabem que a vegades és complicat trobar tot el temps necessari per practicar, així que et recomanem que t’organitzis abans de començar les classes. Apunta en una agenda o en un organitzador els dies que tens classes i els horaris. Anota també les hores que destinaràs a practicar perquè no te n’oblidis i no perdis tècnica.

  1. Arriba abans a classe

Perquè puguis estar més tranquil i gaudir de la música sense presses, et recomanem que arribis abans a classe. D’aquesta manera, no hauràs d’anar amb pressa i podràs gaudir de la classe sense estrès.

Nou curs al CEM Terrassa

El CEM Terrassa és un Centre d’Educació Musical compromès amb l’ensenyament de la música i l’educació artística. Fundat el 1980, comptem amb professionals de la música i de la pedagogia musical, els quals busquen oferir una formació de qualitat, amb rigor i innovació pedagògica.

Autoritzats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el nostre objectiu és proporcionar un aprenentatge musical integral i adaptat a totes les edats. Apostem per començar la pràctica instrumental des dels 6 anys i oferim una diversa oferta educativa per a totes les edats.

Amb aquests consells, estaràs preparat per començar el nou curs 2023-2024 al CEM Terrassa amb èxit i entusiasme. No oblidis que l’aventura musical és emocionant i gratificant, i que el CEM estarà al teu costat per ajudar-te a créixer com a músic. Benvingut a la teva nova etapa musical! Contacta amb nosaltres per qualsevol dubte que tinguis.