Escola de Música

Pàrvuls Musicals, Iniciacions, Bàsic, joves i adults
 

L’Escola

Des de la seva fundació, el CEM té l’objectiu d’oferir un ensenyament musical de qualitat, pedagògicament innovador i dirigit especialment als infants i joves de 3 a 18 anys, i també als adults de totes les edats que desitgin endinsar-se en el món de la música. Per tal d’arribar a tots els alumnes, al CEM apliquem una metodologia respectuosa amb la diversitat de capacitats, interessos i motivacions. El nostre projecte educatiu permet als alumnes fer un aprenentatge significatiu, vinculant estretament els aprenentatges conceptuals i teòrics amb els pràctics.

Tots aquests anys d’experiència han convertit al CEM en una Escola de Música de referència, d’on han sortit gran quantitat de músics amateurs i professionals de la talla d’Elena Copons, Anna Alàs, Jordi i Gemma Humet, Patricia Mazo, Aleix Puig, Núria Mesalles, Albert Serra, Núria Pagès, etc.

Oferta educativa

Andante (P3, P4 i P5)

Sensibilització Musical. Descobrim la música a partir de jocs, cançons i danses. Descobrim la música a través de l’experiència sensorial; jocs, cançons, instruments, contes i danses!

Classes d’1h a la setmana en grups reduïts.

Allegro (dels 6 als 8 anys)

Als jocs, cançons i danses (música i moviment), hi afegim els primers conceptes de prelectura i preescriptura musical.
I també podem començar a posar-ho en pràctica amb el nostre instrument! Diferents opcions de dedicació i horaris.

Vivace (dels 8 als 12 anys)

Cicle de nivell elemental.
Una bona base musical és imprescindible per gaudir plenament de la música, tant per arribar a ser un futur músic amateur com per accedir al Grau Professional!
Assignatures de Llenguatge Musical, instrument, cant coral i conjunts instrumentals.

Joves i adults

Mai és tard per aprendre música. 

Programa a mida de classes individuals d’instrument i/o llenguatge musical, per adaptar-nos a tots els nivells de partida, diversitat d’objectius, interessos i temps de dedicació.

L’alumne, al centre de tot

L’equip docent i pedagògic del CEM duem a terme un seguiment individual a través d’informes semestrals i tutories, mantenint un contacte permanent amb els pares.

Instruments

Els alumnes del CEM tenen l’opció de triar entre un gran ventall d’instruments: piano, violí, viola, violoncel, contrabaix, clarinet, saxo, oboè, flauta travessera, trompeta, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, cant…

Coneix el nostre nou projecte educatiu

Al CEM, entenem l’aprenentatge de la música com a un procés de gaudi, parlem d’una educació pel demà, connectant el talent i transformant l’educació.

Vols més informació?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu ben aviat!