Apassionats per la música i l’educació. Actualment, es troba ubicada al carrer Germá Joaquim, núm. 128, en un edifici ampli i modern que ofereix un entorn ideal per al teu aprenentatge musical

Al costat del Parc de Vallparadís  hi trobaràs el CEM Terrassa, un centre d’educació musical que et convida a explorar el món de la música de manera única. Una escola que té com a objectiu que tots els alumnes gaudeixin aprenent a fer música.

Fundat el 1980, aquesta escola amb seu a Terrassa és gestionada per professionals apassionats per la música i l’educació. Actualment, es troba ubicada al carrer Germá Joaquim, núm. 128, en un edifici ampli i modern que ofereix un entorn ideal per al teu aprenentatge musical.

El CEM Terrassa es distingeix per la seva gestió i direcció familiars, amb Ramon i Teresa liderant l’escola. L’equip docent, especialitzat en educació musical, treballa en estreta col·laboració amb una psicopedagoga per assegurar un enfocament personalitzat que satisfaci les necessitats i els interessos de cada alumne.

El nostre centre d’educació musical és l’únic autoritzat per la Generalitat a Terrassa, garantint així la qualitat dels nostres programes i professors. A més, som membres de l’EMIPAC (Associació Catalana d’Escoles de Música d’Iniciativa Privada), reforçant la nostra excel·lència educativa.

Els principis del CEM Terrassa es basen a promoure el gaudi de la música i un enfocament personalitzat per a cada alumne. Amb més de 40 anys d’experiència, oferim una educació musical completa i adaptable, que es basa en l’aprenentatge per competències.

Amb instal·lacions modernes i àmplies, aquest centre disposa de 900 m² d’espai per a l’aprenentatge intel·lectual i la creació musical. Les classes són obertes, permetent als pares i mares compartir l’experiència d’aprenentatge amb els seus fills i professors.

Aprendre música al CEM

Al CEM Terrassa oferim una àmplia gamma de programes pedagògics, incloent-hi classes per a nens petits, joves i adults. També oferim programes professionals de música en diferents especialitats com l’orquestra, la música antiga, la música tradicional, la música moderna, el piano, la guitarra i el cant.

A més de les classes, el nostre centre enriqueix l’experiència musical amb activitats complementàries com corals infantils i juvenils, orquestres i altres opcions per a la participació activa dels nostres alumnes.

Uneix-te a la comunitat musical del CEM Terrassa i descobreix la màgia de la música, un viatge emocionant que pot transformar la teva vida. Demana més informació i forma’t en el que més t’agrada.