Proves d'accés a Grau Professional

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LES PROVES D’ACCÉS DE GRAU PROFESISONAL DEL CURS 2021/2022

Després de la comunicació oficial del Departament d’Educació de  la Generalitat de Catalunya , les proves d’accés al Grau Professional se celebraran el proper 18 de maig de forma presencial i seguint els protocols de seguretat marcats per les autoritats sanitàries competents. 

Les proves d’accés són convocades, organitzades i redactades pel Departament d’Educació i tenen com a finalitat la comprovació del grau de maduresa, condicions, coneixements i capacitat dels alumnes per iniciar els estudis en aquesta etapa.

Les proves seran avaluades per un tribunal format per professors del CEM Escola de Música i Grau Professional, que compta amb l’oficialitat del GP i que estarà integrat per tots els professors que intervenen en la seva activitat educativa durant el curs escolar, tal com contempla el Departament d’Educació de la Generalitat. 

Període d’inscripció a les proves d’accés i preinscripció al Grau Professional 2021/2022 del 17 al 24 de març del 2021.

La inscripció es podrà formalitzar a secretaria o bé enviant la documentació signada i escannejada a l’email a8074513@xtec.cat. Els documents que cal aportar són la preinscripció a Grau Professional i la inscripció a les proves

El pagament de la prova es podrà realitzar també a secretaria o bé a través de transferència bancària al número de compte: ES45 2100 3314 8925 0001 0817 (Caixabank). Cal indicar com a concepte PROVAGP i el nom i cognoms de l’alumne/a, i enviar el comprovant juntament amb els documents d’inscripció.

Prova accés a 1r curs: dimarts 18 de maig de 2021 a partir de les 10h
La resolució dels alumnes admesos es publicarà com a màxim el dia 9 de juny.