Estàs pensant a iniciar-te en el món de la música instrumental? Tens nocions amb algun instrument, però t’agradaria millorar? Al CEM Terrassa descobriràs una Escola de Música i un Centre de Grau Professional de Música on aprendre classes d’instrument i llenguatge musical de la forma més senzilla i divertida. Continua llegint per conèixer més sobre la nostra oferta formativa! 

Apuntar-se a classes d’instrument i llenguatge musical pot aportar molts beneficis a la nostra vida: millora les capacitats cognitives, exercita el sistema psicomotor, augmenta la nostra coordinació general, millora la nostra capacitat auditiva, ens incita a desenvolupar la nostra creativitat, millora l’estat d’ànim i serveix com a pont per a la socialització, ajudant-nos a conèixer gent amb els nostres gustos i interessos, a més de fomentar l’adaptació als canvis. Al CEM Terrassa coneixem tots aquests avantatges i beneficis per això us ho posem ben fàcil per venir a estudiar amb nosaltres. 

Les nostres classes d’instrument i llenguatge musical són d’un alt nivell, i amb elles aprendràs a tocar un instrument mentre gaudeixes del procés d’aprenentatge. La nostra escola va ser fundada l’any 1980.  Moguts per un afany de servei a la música i a l’educació, som un centre autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat, cosa que garanteix que no es tracta tan sols d’un centre privat on fer activitats extraescolars, sinó que és tota una escola de qualitat, amb rigor professional i innovació pedagògica. 

Això és possible gràcies a que comptem amb els millors professionals formats per entendre l’ensenyament musical de manera integral i fent-nos ressò de les últimes innovacions pedagògiques i tecnològiques per tal de facilitar l’aprenentatge dels i les nostres alumnes. A les nostres classes d’instrument i llenguatge musical hi té cabuda tothom, des dels petits de 3 anys fins a les persones de diferents edats que volen gaudir de la música, i fer d’ella el seu mitjà d’expressió i comunicació. Aquesta manera d’entendre l’ensenyament fa que el nostre centre aposti per començar la pràctica de l’instrument des dels 6 anys. 

L’alumne és el centre de tot per al CEM Terrassa. El nostre equip docent du a terme un seguiment personalitzat i proper, mantenint un contacte permanent amb les famílies. Pel que fa a les classes d’instrument i llenguatge musical, els i les nostres alumnes tenen l’opció de triar entre un gran ventall d’instruments que inclouen piano, violí, viola, violoncel, contrabaix, clarinet, saxo, oboè, flauta travessera, trompeta, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria i cant, entre molts d’altres. 

El nostre nou model educatiu “A tempo!” respon a la necessitat de continuar apostant per la innovació educativa i per continuar avançant amb les nostres classes d’instrument i llenguatge musical no només per aprendre a tocar un instrument, sinó fins a desenvolupar competències i donar resposta a les necessitats dels nostres alumnes actualment. Amb aquesta missió, apostem per un projecte basat en unes pràctiques d’aprenentatge que es fonamenten en conèixer com aprenen les persones, amb avaluacions competencials i globals que facilitin el desenvolupament general dels i les alumnes. 

A les classes d’instrument i llenguatge musical del CEM proposem un procés de gaudi per aprendre, connectant el talent i transformant l’educació amb aprenentatges rellevants, que tinguin sentit per al futur de l’alumnat, i que suposin reptes personals per a ells i elles. 

Vols saber més sobre les nostres classes d’instrument i llenguatge musical? Visita’ns ara o demana més informació per conèixer la nostra escola de música a Terrassa