Escola de música autoritzada a Terrassa: implicacions i qualitat educativa

L’Escola de Música i Centre de Grau Professional CEM és l’única escola d’iniciativa privada de Terrassa autoritzada pel Departament d’Educació. Aquesta distinció és un segell de qualitat, ja que obliga a l’escola a complir tot un conjunt d’exigències dictaminades per la Generalitat. Aquestes repercuteixen en totes les àrees des de les instal·lacions al professorat, passant pel projecte educatiu. Per verificar que el funcionament d’aquesta escola de música autoritzada sigui l’adient d’acord amb el que estableixen les bases reguladores, al llarg de l’any ha de passar per tot un conjunt d’inspeccions.

És important que els alumnes i les seves famílies coneguin les implicacions o, més ben dit, els beneficis que té aprendre música en una escola de música autoritzada pel Departament d’Educació. El primer d’ells és la qualitat educativa i és que tot el professorat de l’escola és titulat i compta amb una sòlida experiència en l’educació musical. Però a més a més, la passió per la professió també ens empeny a continuar innovant pedagògicament i a aplicar les noves tecnologies en tot el procés educatiu. I ara que parlem de noves tecnologies, també heu de saber que al CEM comptem amb una aula virtual que permet als alumnes fer les classes de forma online.

El nostre projecte educatiu, adreçat a nens i nenes, joves i adults permet aprendre música d’una forma divertida. Si fas click aquí podràs descobrir una mica més d’informació sobre la nostra oferta educativa, la qual s’organitza en: Andante, Allegro, Vivace i Joves i Adults. Però a més a més, un tret que caracteritza la nostra pedagogia és que ens adaptem als ritmes, objectius i interessos de cada alumne. Perquè aprendre, també és gaudir de la música.

Una altra particularitat que tenim com a escola de música autoritzada són els grups corals i instrumentals. La música és un fet social i des del CEM donem gran importància no sols a l’aprenentatge individual sinó també grupal. La música ens enriqueix constantment i fer-la en grup aporta molts beneficis que no poden obviar-se. Ajuda a millorar les relacions socials, estimula la creativitat, potencia la memòria i la concentració… Però això no és tot, la música és un art que ens aporta felicitat.

Tot això també ens empeny a col·laborar constantment amb les iniciatives de la ciutat. Som una escola compromesa que vetlla per oferir una educació de qualitat a l’aula, tanmateix també al carrer, a l’auditori i a tots aquells espais on fer gaudir a un públic de la bellesa de la música. Som una escola de música autoritzada oberta als alumnes, a les seves famílies i a la ciutat. Oferim un servei educatiu entorn de la música per petits, joves i adults. 
Si vols conèixer el nostre centre, les aules, la metodologia, el professorat que t’acompanyarà o acompanyarà als teus fills en aquest enriquidor camí de l’aprenentatge musical i perquè triar una escola de música autoritzada és el millor encert, posa’t en contacte amb nosaltres o vine a l’escola. Estarem encantats de rebre-us.