Aprofita que les inscripcions estan obertes per inscriure’t al CEM Terrassa. Sens dubte, la millor opció per a la teva trajectòria musical. Amb més de 40 anys d’experiència en educació musical per a petits, joves i adults, el CEM està reconegut per formar alumnes amb una trajectòria professional destacada. No només ensenyem música, sinó que també eduquem en la música.

Al CEM adaptem l’educació a les necessitats, capacitats i interessos de cada alumne, mantenint una línia curricular i prioritzant la constància i l’exigència en l’aprenentatge. Volem ser al costat de l’alumne en cada pas del seu camí musical, tant en l’estudi com en la seva felicitat musical. El nostre lema és “Som educadors”.

Una altra de les raons que fan que el CEM sigui la millor opció per a la teva formació musical és perquè apostem per un enfocament d’estudi per competències. Tenim com a objectiu motivar als alumnes sense pressionar-los amb metes inassolibles o una càrrega d’estudi excessiva. A més, donem la benvinguda a alumnes amb discapacitats visuals i auditives, garantint que tothom pugui assolir un nivell de satisfacció i adaptat a les seves necessitats.

Les nostres instal·lacions són modernes, àmplies i adequades per a l’ensenyament musical. Amb un espai de 900 m2, oferim un entorn intel·lectualment enriquidor i promovem l’aprenentatge en moviment. Les nostres sales són espaioses i estan destinades a l’ensenyament, l’audició i la creació musical.

En les classes d’instrument, permetem als pares i mares compartir l’espai d’aprenentatge amb els seus fills i els professors, fomentant una experiència enriquidora per a tots.

A més de les classes, oferim una àmplia gamma d’activitats complementàries que permeten als alumnes gaudir de la música en diferents contextos, com ara corals, conjunts instrumentals, combos, audicions i concerts. Quan la música es comparteix, el gaudí es multiplica.

Inscripcions obertes al CEM: una formació musical de qualitat 

Al CEM, formem una gran família. Som un centre acollidor on molts alumnes hi assisteixen durant molts anys i fins i tot hi inscriuen els seus fills. Fomentem un ambient de camaraderia i suport mutu.

Ens comprometem amb la societat com a escola catalana i oberta, basant la nostra línia pedagògica en l’arrelament al país, la seva llengua i la seva cultura. També participem activament en esdeveniments i festes de la ciutat, com la cavalcada de reis, la Fira Modernista, la Fira d’Entitats i el Festival de Jazz. A més, col·laborem amb òrgans de participació com el Consell de les Arts de Terrassa i el Consell de Districte.

No dubtis més. Inscriu-te al CEM i descobreix el que ens fa la millor opció per a la teva formació musical. Aprofita que les inscripcions estan obertes i comença la teva aventura musical amb nosaltres.