L’arribada de l’octubre no només significa l’arribada de la tardor, sinó també dues festes fascinants: Halloween i Castanyada. Al CEM Terrassa, celebrem aquestes dues festes d’una manera única, combinant la màgia de la música amb l’encant de les celebracions.

Quan parlem de Halloween, no podem deixar de pensar en les històries i llegendes que l’envolten. Aquesta festa té arrels antigues i està plena de misteri. I què seria Halloween sense la seva música inconfusible? Des de les cançons tradicionals de Halloween que tothom coneix fins a peces musicals misterioses que capturen l’esperit de la nit de bruixes, la música és una part essencial de la celebració.

Moltes de les cançons de Halloween que escoltem avui en dia tenen orígens que es remunten a l’època medieval. Cançons com “Monster Mash” o “This Is Halloween” ens transporten a un món d’horror i diversió. Darrere d’aquestes cançons podràs descobrir històries i secrets que amagues.

La música clàssica també té el seu lloc a Halloween. Algunes peces musicals, com “Una noche en el Monte Pelado” de Modest Mussorgsky o “Danse Macabre” de Camille Saint-Saëns, són perfectes per crear l’ambient misteriós de la nit de bruixes. Explora aquestes peces i deixa’t endur pel seu encant sinistre.

Halloween i la Castanyada la CEM Terrassa

Al CEM Terrassa, celebrem Halloween d’una manera única. Proporcionem als nostres alumnes una oportunitat única per connectar amb la música a través d’activitats especials que capturen l’esperit de la festa. És una època de l’any en què podem explorar noves sonoritats, interpretar cançons de Halloween i deixar volar la nostra creativitat musical.

A la Castanyada la música també té un paper destacat. Les cançons tradicionals i la dansa són part integral d’aquesta celebració. Des del CEM, ens complau compartir aquesta tradició amb els nostres alumnes, fent que la música sigui una part inoblidable d’aquesta festa catalana.

Al CEM, les nostres celebracions de Halloween i Castanyada no només enriqueixen les vides dels nostres alumnes sinó que també ens connecten amb les arrels musicals i culturals d’aquestes festes. Si vols venir a aprendre música, posa’t en contacte amb nosaltres i gaudeix de totes les activitats especials que fem durant el curs.