Proves d'accés a Grau Professional

Informació d'interès

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LES PROVES D’ACCÉS DE GRAU PROFESISONAL DEL CURS 2020/2021

Després de la comunicació oficial del Departament d’Educació de  la Generalitat de Catalunya del passat 8 de maig, les proves d’accés al Grau Professional se celebraran el proper 22 de juny de forma presencial i seguint els protocols de seguretat marcats per les autoritats sanitàries competents. 

Les proves d’accés són convocades, organitzades i redactades pel Departament d’Educació i tenen com a finalitat la comprovació del grau de maduresa, condicions, coneixements i capacitat dels alumnes per iniciar els estudis en aquesta etapa.

Les proves seran avaluades per un tribunal format per professors del CEM Escola de Música i Grau Professional, que compta amb l’oficialitat del GP i que estarà integrat per tots els professors que intervenen en la seva activitat educativa durant el curs escolar, tal com contempla el Departament d’Educació de la Generalitat. 

ACTUALITZAT! Període d’inscripció a les proves d’accés i al Grau Professional: DEL 13 AL 20 DE MAIG DEL 2020

La inscripció es podrà realitzar de forma no presencial. Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb secretaria@cem.cat i us explicarem com fer-ho!

INSCRIU-TE A LES PROVES D’ACCÉS FENT CLIC AQUÍ

Data Prova d’accés:
1r curs: Dilluns 22 de juny de 2020 a partir de les 10h (data provisional en funció del desenvolupament del pla de desconfinament les properes setmanes).

Llistat inscrits 2020:

  • VBN – Piano
  • PIS – Trompeta
  • CCM – Violi
  • CHE – Piano
  • PSA – Bateria
  • JPC – Flauta travessera