Des de l’escola, estem molt contents i feliços de poder anunciar que la nostra directora pedagògica, la Teresa Marçal, ha estat escollida “Músic Terrassenc de l’any 2021″ per l’associació Enfoc Musical. L’organització així ho ha donat a conèixer amb un comunicat en què subratlla que li ha atorgat aquest reconeixement per a la seva “intensa tasca pedagògica que al llarg de més de 40 anys ha dut a terme al capdavant del Centre d’Educació Musical CEM de Terrassa”.

Marçal, pedagoga, professora de música, llicenciada en Magisteri i en Psicopedagogia, destaca com a especialista en el mètode Tomatis, un mètode d’estimulació sensorial auditiva, que tant pot servir com a eina terapèutica com educativa i en qual el centre de Terrassa n’es especialista.

Marçal ha estat reconeguda com a “figura cabdal per comprendre la vivacitat musical de la nostra ciutat”. El premi posa en valor la seva tasca de “creació de conjunts que han esdevengut professionals i propiciant que tota una generació de músics comencés i consolidés els estudis musicals en la institució que codirigeix conjuntament amb Ramon Rius”. La terrassenca també ha fet incursions en el terreny literari, amb l’adaptació de la famosa novel·la juvenil “L’illa del tresor“, com a musical.

Podeu veure el reportatge que Canal Terrassa li ha fet aquí. (a partir del minut 9:30)