Campus Musical del Moianès 2017

De l’1 al 9 de juliol de 2017

 

El CEM participa en l’organització, aquest estiu, del Campus Musical del Moianès 2017, juntament amb Joventuts Musicals de Moià.

El Campus està adreçat a nois i noies a partir dels 7 anys, que tinguin un coneixement elemental mig o superior d’algun instrument musical i vulguin gaudir d’una estada on es combini la pràctica musical de qualsevol instrument amb unes convivències en plena natura i farcides d’activitats (jocs de tarda i nit, excursions, vetllades i concerts).

L’activitat culminarà amb un concert de cloenda dins del Festival de Granera el diumenge 9 de juliol on tots els nois s’integraran en alguna peça a l’orquestra i grups  del Campus Musical.

 

L’equip de professors del Campus estarà format per professors del CEM:          

          Ramon Rius – flauta travessera, orquestra, cambra i cant coral         

          Nuno Mendes – violi, viola, orquestra i cambra (possibilitat d’introducció a la musica antiga) 

          Ricard Rovirosa, pianista 

          Ferran Bardolet – violoncel (especialitzat en projectes de grup i música de cambra) 

          José M Rubio, director d’orquestra, compositor, guitarrista i oboista       

          Philippe Colom – clarinet, saxòfon, banda, big band

Es comptarà també amb un equip de monitors que dirigiran i organitzaran les activitats extramusicals.

 

Horaris i matèries

Els alumnes rebran classes de música i realitzaran altres activitats d’esbarjo, moltes vegades també de temàtica musical. 

Les activitats es realitzaran al Molí Nou de Moià en horari de matí i tarda (9.30-13-30 i 15.30-17.30) i fins al vespre els que escullin pensió completa.

 

Altres activitats

A banda de les classes, també s’organitzen sortides i temps de lleure, per tal que la convivència amb tota la resta dels inscrits als cursos sigui ben rica i inoblidable per als participants (visites a les coves del Toll, gimcanes musicals, jocs, piscina, etc.)
-El dissabte dia 1 de juliol hi haurà un concert de professors dins del Festival Viñas

-El dissabte dia 8 de juliol a les 12h hi haurà el concert matinal  dins del Festival Viñas

-El diumenge 9 de juliol a les 18h hi haurà  el concert final del Campus dins del Festival Granera.

 

Allotjament i àpats

Els alumnes que ho desitgin es podran allotjar a la casa de colònies El Molí Nou, una agradable masia situada als afores de Moià, en un indret de vegetació idíl·lica. 

Els àpats seran servits pel Restaurant Les Voltes de Moià, que disposa de menús adaptats per a intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

 

Preu del Campus (COLÒNIES MUSICALS)

  • Curs amb allotjament i pensió completa: 325€
  • Curs amb mitja pensió: 290€

Descompte del 10% en la matrícula a partir del segon germà

 

Inscripció

Per formalitzar la inscripció cal omplir el formulari que trobareu més avall i ingressar l’import de la modalitat triada al número de compte de Joventuts Musicals de Moià de “La Caixa” 2100 3979 64 0200063897 fent constar el nom de l’alumne a l’ingrés. Heu d’adjuntar el comprobant bancari de l’ingrés i també l’autorització per a menors d’edat que us podeu descarregar en el document adjunt a la dreta.

Les places són limitades i se seguirà l’ordre d’inscripció.

Un cop iniciat el curs, si per qualsevol circumstància s’abandona, no serà retornat l’import de la matrícula, excepte per causa de força major.

Termini màxim d’inscripció: 22 de juny

15 dies abans de l’inici del Campus rebreu un email amb totes les indicacions relatives al funcionament (què cal portar, horaris d’arribada i recollida, documentació a portar (tarjeta sanitària, etc).

Clica aquí per a omplir el formulari d’inscripció