Aquest mes de febrer comença un nou taller de “Músics Menuts”, el taller de música per a nadons dels 8 als 30 mesos d’edat. Durant les 8 sessions del taller treballem a través de moixaines i cançons, jocs de falda, jocs rítmics, jocs d’estimulació, jocs dansats. També treballarem a través d’audicions per treballar la marxa (caminar, córrer), el balanceig, el gateig i per reptar i utilitzarem petits instruments de petita percussió per acompanyar les cançons i els jocs.

El taller tindrà lloc els divendres, del 18 de febrer al 4 d’abril, de 17.30h a 18.15 a la nostra seu de Terrassa. L’activitat està prevista per ser feta amb un infant acompanyat sempre d’un adult.

Les sessions són a càrrec de Teresa Marçal, mestra de música, llicenciada en Psicopedagogia, diplomada en Tècnica Tomatis i professora de Música. Compta amb una gran experiència en l’educació musical de lactants, nadons i petits. És la directora pedagògica del CEM. El 2021 ha estat escollida “Músic terrassenc de l’any” en reconeixement a la tasca duta a terme en la direcció pedagògica de l’escola.

Podeu trobar-ne més informació i fer la inscripció aquí.