DISSABTE 1 D’ABRIL D’11:30h A 14h AL CEM
Aquesta activitat s’emmarca dins dels actes del Festival Jazz Terrassa 2017

El multipremiat, trompetista, compositor i productor francocatalà, Raynald Colom, visitarà el CEM, d’on és professor associat, per aproximar els participants dels diferents instruments de vent, en el món de la improvisació en el gènere jazzístic.

Raynald Colom és considerat un dels millors trompetistes de jazz europeus. Tot i la seva joventut, Colom ha col·laborat amb grans noms del jazz, pop i flamenco com Greg Osby (Banned in London, Whirlwind Records), Nicholas Payton, David Sánchez, Eric Reed, Mulgrew Miller, Al Foster, El Piraña, Chano Domínguez o Jesse Davis, per anomenar-ne alguns. Artistes com Carles Benavent, Luis Salinas, Chicuelo, Duquende o Juan de Juan han comptat amb ell per als seus projectes. Raynald Colom també va participar a la llegendària gira Clandestino de Manu Chao.

Al llarg de la seva carrera, aquest reconegut trompetista de jazz acumula diferents premis i reconeixements, entre ells el Millor disc de jazz 2010 atorgat per Cuadernos de Jazz pel seu disc Evocación, el premi a l’Àlbum de l’any 2005 de la revista Enderrock pel seu treball My 51 minutes, i el guardó de Millor trompetista de l’any 2001, 2002 i 2004 atorgat per l’Associació de Músics de Jazz i Música Modrena de Catalunya.

La masterclass estarà enfocada en els fonaments de la improvisació, i en donar eines i estratègies als alumnes per aproximar-se a la improvisació en el jazz. Entre d’altres aspectes, es treballarà la relació i enllaç entre melodia i harmonia, la creació de línies i patrons, i també es durà a terme una aproximació rítmica del jazz partint del binari-ternari. 

En les seves classes obertes, Raynald Colom combina l’explicació pedagògica amb exemples al piano i a la trompeta, i convida els alumnes més avançats a tocar i posar en pràctica els conceptes treballats durant la sessió.

Preu: 10€ (gratuït per estudiants de música com a oients)
Lloc: CEM Escola de Música i Grau Professional (Passeig Vapor Gran, 17)

Passos per a formalitzar la inscripció:
1. Omplir aquest formulari
2. Realitzar el pagament al següent compte corrent: ES45 2100 3314 8925 0001 0817
3. Enviar el comprovant de pagament a info@cem.cat
Rebreu un mail de confirmació de la vostra inscripció

Amb el suport de: