El passat dissabte 16 de març, el CEM va acollir una de les Masterclasses del Cicle de Masterclasses de Música Catalana organitzades per l’Associació de Conservatoris de Catalunya (ACCat), associació de la que el CEM forma part, amb el suport del BBVA CX.

La Masterclass de Vent del cicle, va tenir lloc al CEM Escola de Música i Grau Professional, a càrrec del nostre professor de saxòfon, David Salleras. El repertorista de la masterclass va ser el Cap d’Estudis de Grau Professional del CEM i professor de piano i repertori, Ricard Rovirosa.

La jornada va començar a les 10h del matí, i va acabar amb una conferència-concert a càrrec de David Salleras al voltant de la figura compositor-intèrpret, amb obres del seu repertori propi, que va començar a les 17.30h amb entrada lliure. Una desena d’alumnes de tot Catalunya van emplaçar-se al nostre centre per a assistir a aquest esdeveniment.

El cicle de Masterclasses de Música Catalana va vinculat al concurs de Talent Individual organitzat per l’ACCat amb el suport del BBVA CX.