La música és una passió que pot ser compartida i apresa per persones de totes les edats i nivells. A l’Escola de música CEM Terrassa, ens dediquem a inspirar i formar a joves músics, oferint una àmplia gamma de cursos i activitats adaptades a les seves necessitats. Amb les preinscripcions obertes pel curs 2023-2024, és el moment ideal per explorar les oportunitats que CEM Terrassa pot oferir-te.

  1. L’oferta formativa de CEM Terrassa:

A l’Escola de música CEM Terrassa, proporcionem una gran varietat de cursos i programes, assegurant que cada alumne trobi l’opció que millor s’adapti a les seves preferències i objectius musicals. 

Alguns dels nostres cursos més populars inclouen iniciació musical, música i moviment, instruments (piano, guitarra, bateria, violí, flauta, saxofon, etc.), cant i coral, música moderna i jazz, música de cambra, i formació en llenguatge musical i harmonia. A més, els nostres professors qualificats i apassionats estan compromesos a proporcionar una educació musical de la més alta qualitat.

  1. Els beneficis d’estudiar música a CEM Terrassa:

Estudiar música a CEM Terrassa ofereix múltiples avantatges als nostres alumnes. En primer lloc, els nostres professors són músics professionals amb anys d’experiència en la docència i l’interpretació, garantint que els alumnes rebin una educació musical de primera classe. 

En segon lloc, l’enfocament personalitzat que adoptem ens permet adaptar-nos al ritme i interessos de cada alumne, creant un pla d’estudis específic per a cada persona. A més, treballem per crear una comunitat on tothom se senti benvingut i motivat per aprendre i créixer musicalment. Finalment, organitzem concerts i esdeveniments regulars perquè els nostres alumnes puguin mostrar el seu talent i progressar com a músics.

  1. Instal·lacions modernes i ben equipades:

L’Escola de música CEM Terrassa compta amb instal·lacions modernes i ben equipades que proporcionen un entorn agradable i còmode per a l’aprenentatge. Les nostres aules estan dissenyades amb l’objectiu de facilitar un ambient propici per al desenvolupament de les habilitats musicals dels nostres alumnes. A més, les instal·lacions estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, garantint l’accessibilitat a tots els nostres serveis.

  1. Inscripcions obertes !

No deixis passar aquesta oportunitat d’unir-te a la nostra comunit at musical i desenvolupar les teves habilitats musicals en un entorn de suport i motivació. 

Realitzar la preinscripció és un procés senzill i ràpid. Visita la nostra pàgina web (https://cem.cat/preinscripcions) per obtenir més informació i omplir el formulari de preinscripció. Assegura’t de reservar la teva plaça pel curs i començar la teva aventura musical amb nosaltres.

  1. Contacte i suport:

Si tens alguna pregunta sobre les preinscripcions, els nostres cursos o necessites més informació sobre l’Escola de música CEM Terrassa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. 

Pots fer-ho a través de la nostra pàgina web o trucant al nostre telèfon. Estarem encantats d’ajudar-te i respondre a les teves inquietuds. A més, t’oferim suport durant tot el procés de preinscripció i matriculació per garantir que sigui una experiència agradable i sense preocupacions.

L’Escola de música CEM Terrassa és el lloc ideal per a tots aquells que vulguin aprendre música, desenvolupar les seves habilitats i compartir la seva passió amb altres persones amb interessos similars. 
Amb les preinscripcions obertes pel curs 2023-2024, ara és el millor moment per descobrir tot el que CEM Terrassa pot oferir-te. No esperis més i uneix-te a la nostra comunitat de músics apassionats i compromesos amb l’excel·lència en l’educació musical.