Al CEM de Terrassa disposem d’un gran nombre d’instruments. Així, si vols aprendre a tocar un, el CEM és el lloc perfecte per a tu. Amb una àmplia varietat d’instruments a la teva disposició, podràs triar el que més t’agradi i començar a gaudir de la música des del primer dia.

Des de la seva fundació, el CEM s’ha dedicat a oferir una educació musical de qualitat, innovadora i dirigida especialment als infants, joves i adults que desitgin endinsar-se en el món de la música.

Posem en pràctica una metodologia que respecta la diversitat de capacitats, interessos i motivacions dels nostres alumnes. D’aquesta manera, els hi oferim un aprenentatge significatiu que els hi permeti vincular els aprenentatges teòrics amb els pràctics.

L’escola està ubicada en el Vapor Gran, un edifici històric declarat bé cultural d’interès local al centre de Terrassa. Amb 16 aules, dos espais polivalents, una biblioteca i dos bucs d’assaig insonoritzats, l’escola ofereix un espai adequat per a l’aprenentatge i la pràctica musical. A més, disposem d’un gran nombre d’instruments. D’aquesta manera, al CEM podràs aprendre a tocar el teu instrument preferit, sigui quin sigui.

Al CEM tenim en compte totes les edats, per això oferim el programa Músics Menuts, que combina la música, les cançons i els jocs per aconseguir un desenvolupament psicomotor òptim dels infants. Un programa essencial perquè els més petits s’iniciïn en el món de la música i dels instruments.

Si ja tens una certa experiència amb algun instrument i vols aprofundir en la teva pràctica, al CEM de Terrassa oferim classes individuals i col·lectives per a tots els nivells i edats. Els instruments disponibles inclouen piano, guitarra, violí, flauta, clarinet, saxòfon, trompeta, bateria i molts altres.

Aprèn a tocar instruments al CEM de Terrassa

A l’hora d’escollir una escola on tocar el teu instrument preferit, és interessant conèixer la seva metodologia i els seus valors principals. Al Centre d’Estudis Musicals (CEM) de Terrassa oferim una formació musical personalitzada, on la finalitat no és exclusivament la professionalització. A través d’un sistema educatiu organitzat per nivells, horaris i necessitats dels alumnes, l’escola fomenta l’aprenentatge de la música de forma amena i agradable.

El CEM és una gran família, on molts alumnes assisteixen durant molts anys i alguns fins i tot hi apunten els seus fills. A més, les classes d’instrument són obertes als pares i mares, que poden compartir espai d’aprenentatge amb els seus fills i els professors. En definitiva, el CEM de Terrassa ofereix una formació musical de qualitat, accessible i enriquidora per a tothom que vulgui gaudir de la música.
Al CEM de Terrassa trobaràs una gran diversitat d’instruments per a aprendre a tocar-los. Vine a fer música de manera divertida i enriquidora, amb un equip docent altament qualificat i una metodologia innovadora que garanteix els millors resultats. Contacta amb nosaltres i et proporcionarem tota la informació que necessitis.