Descobreix tot el que t’oferim al CEM com a escola de música per a nens, joves i adults

Des del CEM, et convidem a conèixer la nostra proposta educativa: una escola de música per a nens, joves i adults. L’objectiu del centre és oferir un ensenyament musical de qualitat, amb rigor professional i innovació pedagògica. Al CEM hi tenen cabuda des de nadons fins a persones de diferents edats que volen fer de la música el seu mitjà d’expressió i de gaudi. És una escola de música per a nens, joves i adults que permet que l’alumnat iniciï el seu procés d’aprenentatge musical des de ben jove i estigui acompanyat per un especialista en pedagogia musical des del començament fins al final.

Músics menuts (8-30 mesos). Es tracta de música en família on participen els nens i els seus pares i mares. En aquest programa es treballa a través de moixaines i cançons, jocs de falda, jocs rítmics, jocs d’estimulació, jocs dansats. També treballem a través d’audicions per treballar la marxa, el balanceig, el gateig i per reptar. Per a fer-ho, treballarem amb instruments de petita percussió. L’activitat està prevista per ser feta amb un infant acompanyat sempre d’un adult. La música esdevé un millor desenvolupament de les capacitats del nen, és per això que aquest programa que oferim és crucial pel procés d’aprenentatge musical de l’alumnat. Si tens interès, escriu-nos i t’avisarem per les pròximes sessions: info@cem.cat

Des de CEM oferim diversos programes pedagògics que permet agrupar l’alumnat en diferents nivells per edats.

Andante (P3, P4 i P5). Sensibilització Musical. Els cursos de Preescolar són anys crucials en l’aprenentatge musical. És per això, que oferim grups on descobrim la música a través de l’experiència sensorial, a través de jocs, cançons, instruments, contes i danses. En aquesta edat, l’alumnat desenvolupa el gust per la música, i ja pot ser partícip de les cançons, els diversos jocs, les danses i a més pot conèixer els diferents instruments que l’escola ofereix, per a una futura elecció d’aquests.

Allegro (dels 6 als 8 anys). És en aquesta edat on l’alumnat comença a introduir-se en l’estudi musical. No deixem de banda els jocs, les cançons i les danses, sinó que afegim els primers conceptes de prelectura i preescriptura musical. L’alumne comença a llegir una partitura i posa en pràctica amb l’instrument. Per això esdevenen 2 nivells per edat, ja que l’aprenentatge d’un instrument musical s’ha de fer de manera lenta, perquè l’alumnat assoleixi les competències musicals. Aquests grups ofereixen l’opció de migdia o tardes i diferents opcions de dedicació i horaris.

Vivace (dels 8 als 12 anys). Cicle de nivell elemental. Aquest és el nivell Bàsic. L’alumne avança en el seu procés d’aprenentatge musical a través del llenguatge musical (solfeig i harmonia), i de l’instrument. Tanmateix, introduïm els conjunts instrumentals i orquestres així com el cant coral per fer créixer musicalment als/les petits/es. En finalitzar aquest curs, l’alumne opté un diploma de final d’etapa i la possibilitat de prova d’accés al Grau Professional del CEM (Conservatori Oficial), en el mateix CEM..

Aquesta escola de música per a nens, joves i adults ofereix programes a mida, amb classes individuals d’instrument.
Si estàs interessat i vols més informació no dubteu en venir a veure’ns i conèixer l’escola, l’equip i els diferents programes pedagògics. Mai és tard per convertir-se en un bon músic!