La segona edició del Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa, aconsegueix augmentar la seva implicació amb l’àmbit educatiu, i és que el festival va creixent i també ho fa en la col·laboració amb l’educació musical i artística.

Els alumnes del CEM Escola de Música-Centre Autoritzat d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música, hi han participat activament, però a més, els projectes conjunts i de col·laboració amb el principal institut de referència del CEM, han començat a veure la llum i tenen molt camí per endavant, i és que els alumnes del Batxillerat d’Arts Escèniques de l’Institut Viladecavalls s’han implicat molt en el II Festival Didó. Els alumnes van preparar per a l’ocasió, una obra de titelles anomenada “La Rosa del Dot”, introduint la música en viu de violí i violoncel.

Per a ells, ha estat una gran experiència i per al Festival Didó, un orgull i l’acompliment d’un dels objectius del festival, que és implicar a tota la població i ser també un espai on els estudiants puguin formar-se en el terreny real de la professió artística. Esperem seguir col.laborant amb ells!