El CEM, com va ve fent des de fa anys, no es perdrà la Fira Modernista de Terrassa. En motiu d’aquesta fira, durem a terme diversos concerts i la tradicional recreació d’una classe de música del 1900. Us ho perdreu?

DISSABTE 11 DE MAIG

  • 12h Concert Modernista al pati de la Casa Alegre: Alumnes instrumentHi participaran alguns alumnes d’instrument de Grau Professional i nivell bàsic que estan treballant obres de l’època.
  • 13h Concert coral al pati de la Casa Alegre: Cor infantil i Cor Jove. El cor infantil del CEM interpretarà les obres de Narcisa Freixas que estan treballant per a l’homenatge que el Departament d’Educació de la Generalitat està preparant, i que culminarà amb un concert el dia 13 d’abril a l’Auditori.El Cor Jove també interpretarà alguns temes del seu repertori.
  • 18:45h Mostra de rítmica a l’era de la Masia Freixa (Parc Sant Jordi).Recreació d’una classe de Música a l’Escola ChoralHi participen tots els alumnes de pàrvuls P3, P4 i P5 i iniciacions 1r i 2n amb els seus grups de llenguatge musical.