El departament de música antiga del CEM-Conservatori Professional de Terrassa ha iniciat aquest curs escolar una col·laboració amb l’orquestra Teatre Instrumental, una agrupació orquestral especialitzada en la interpretació amb instruments i criteri històrics del repertori clàssic i pre-romàntic.

D’aquesta forma, el CEM acollirà les sessions de treball i assaig d’aquesta orquestra en les seves instal·lacions, i programarà també activitats amb els seus alumnes i projectes conjunts, així com concerts i assaigs generals oberts a tot el públic.

El primer concert es farà el proper diumenge a les 13h al Hall del CEM (Passeig Vapor Gran, 17), i s’escoltaran obres de A. Vivaldi (Simfonia en Do M RV 116), CPE Bach (Simfonia en Sib M, Wq 182/2), F.I. Beck (Somfonia en Sol m, Op.1 no1) i W.A. Mozart (Eine Kleine Nachtmusic). L’orquestra estarà composta per 15 músics de corda i també d’un clavecinista. En aquesta trobada, el professor del CEM-GP i violinista especialitzat en l’interpretació de la música antiga Nuno Mendes assumirà la tasca de director musical.

L’actuació, que tindrà un format de Concert Vermut, serà comentada i oberta a tots els públics. En l’agenda d’actuacions i projectes per aquest curs, es destaca la participació de solistes internacionals com és el cas del violoncel·lista i viola gambista Emmanuel Balssá i el clarinetista Lorenzo Coppola, tots dos professors de l’ESMUC.

ACTE – Concert Vermut per l’orquestra Teatre Instrumental.
Dia: 15 de novembre, a les 13h.
Lloc: Foyer del CEM-Conservatori Professional – Vapor Gran, 17
Preu: Entrada gratuïta.