DIVENDRES 31 DE MARÇ A LES 19H

ESTRENA

JAZZ VOCAL és el nou projecte dels The Hanfris Quartet, el conjunt vocal que està revolucionant l’estil barbershop del moment i Oriol González Crazy Trio, que s’han unit per acostar el públic familiar i general al gènere del jazz amb les veus com a protagonistes.

Un espectacle pedagògic on grans i petits aprendran els aspectes més importants de les veus i els instruments presents en el jazz, i gaudiran al mateix temps de la música en viu d’aquestes dues formacions d’alt nivell, en l’estrena oficial al CEM el dia 31 de març.
Ambdues formacions són col·laboradores habituals del CEM, ja que alguns dels seus membres formen part del professorat de l’escola i conservatori.
Els The Hanfris Quartet han estat galardonats amb medalla d’or en la competició espanyola dels anys 2016, 2014 i 2011, i medalla de plata en les del 2010 i 2013, dins els certàmens organitzats per la Spanish Association of Barbershop Singers, i s’han classificat també a campionats internacionals com el de Veldhoven (Països Baixos) i Pittsburgh (EEUU). A banda del seu repertori i estil barbershop, recentment estan duent a terme projectes amb altres formacions, com el musical Shaking Shakespeare amb el que han actuat al Teatre Maldà.
Oriol Gonzàlez Crazy Trio presenten una de les sonoritats menys escoltades en el Jazz i el Swing. El Trio amb Hammond, Saxo i Bateria.
Una combinació diferent, però amb una fita molt concreta, oferir Swing, energia i diversió, i transportar a l’oient, a algun local de Chicago o Nova York, i retrobar-lo amb la diversió del Jazz.
Edat recomanada: A partir de 5 anys
Lloc: Sala d’Actes del CEM (Passeig Vapor Gran, 17)
Preu entrada: 10€ adults, 6€ nens
Venda d’entrades a la secretaria del CEM a partir del dia 20 de març.
 Amb el suport de: