Aquest diumenge 28 d’abril, el CEM Escola de Música-Grau Professional i l’Associació Amics de la Música de Terrassa organitzen una matinal de concerts a la Plaça Vella, així com una xocolatada.


A les 11h del matí, arrencaran els concerts dels conjunts instrumentals i cors d’alumnes del CEM: Grup de guitarres, Orquestra de corda júnior, EnCEMble, Cors Infantils, Cor Jove, Orquestra de Corda de Grau Professional, Combo jove i Grup de Vent de Grau Professional.


Es podrà escoltar repertori de música de pel·lícules, de la mà de l’EnCEMble, obres de David Salleras, interpretades pel grup de vent de Grau Professional que ell mateix dirigeix, i obres de la compositora i pedagoga Narcisa Freixas, que també es van interpretar el passat dissabte 13 d’abril a l’Auditori de Barcelona dins de l’acte organitzat pel Dep. d’Educació en homenatge a aquesta compositora.


Els grups instrumentals i corals, actuaran sota la direcció dels següents professors: Jose Mª Rubio, Helena Ortuño, Xavi Galí, Marc Tost, Ricard Rovirosa, Teresa Marçal, Pol Oñate, Samuel Passos i David Salleras.