1. RE-INSCRIPCIÓ CURS 2016-2017
Durant la setmana passada, vam entregar a tots els alumnes un formulari de re-inscripció i actualització de dades de cara al curs 2016-2017, que cal retornar signat a Secretaria abans del dia 16 de maig amb la vostra resposta. Si no el teniu, podeu demanar-lo a Secretaria.

En confirmar la vostra re-inscripció per al curs 2016-2017, us domiciliarem l’import de 90€ en concepte de matrícula anual-reserva de plaça, fraccionat en dos pagaments (juny i juliol) al vostre número de compte. Recordeu que els horaris del proper curs us seran enviats durant el mes de juliol per correu electrònic, un cop tanquem les inscripcions de nous alumnes.

2. JORNADES DE PORTES OBERTES
Si teniu amics o coneguts que volen iniciar els seus fills i filles en el món de la música, res millor que fer-ho al CEM! Els propers 18 i 20 de maig a la tarda, l’escola obrirà les seves portes a tothom i oferirà visites comentades a les aules a plena activitat. Més informació: www.cem.cat/matricula

3. CONCERT FINAL DE CURS
El Concert de Final de curs 2015-2016 serà el diumenge 19 de juny a les 18h al Teatre Principal de Terrassa. Reserveu-vos la data, és un dia molt important pels vostres fills i filles! Les entrades es posaran a la venda uns dies abans (no numerades. Preu: 8€).

4. FESTIVAL SIMFONIC
Com cada any, ens han convidat a participar al Festival Simfonic, el festival de concerts simultanis a llocs emblemàtics de Catalunya. En aquesta 6a edició del festival, tocarem a l’escenari del Zoo de Barcelona!!! Serà el dissabte 11 de juny a les 18:30h.
Grups del CEM que hi participaran: Orquestra de corda, Orquestra de Cambra i Encemble.

5. ESPECTACLE DE TITELLES: EL PATUFET
El proper diumenge 22 de maig a les 12h, la Companyia La Puntual serà al CEM per presentar-nos el seu espectacle de titelles “El patufet”, que està tenint molt èxit al Teatre La Puntual de Barcelona.

Els alumnes del CEM tenen entrada gratuïta amb el carnet d’estudiant (adults 7€)! Si encara no el teniu, demaneu-lo enviant un correu a info@cem.cat i gaudiu de tots els avantatges que tenen els nostres alumnes! Venda d’entrades a la Secretaria de l’escola.

6. UN ESTIU PLE DE MÚSICA!
Us oferim dues propostes fresques i divertides per gaudir de música també els dies d’estiu:

  • Casal d’Estiu Aquamusic (juny, juliol i setembre): una combinació de música i natació ideal pels dies d’estiu! Per a nens i nenes de 3 a 12 anys.
  • Colònies d’Estiu per a tots els instrumentistes, Stage orquestral i Curs de piano amb Daniel Ligorio al Moianès (de l’1 al 10 de setembre): organitzades per Joventuts Musicals de Moià amb la col·laboració i professors del CEM.