El projecte “A Tempo!”

El nou model educatiu del CEM, “A tempo!”, respon a la necessitat de continuar apostant per la innovació educativa per seguir avançant cap a una educació que desenvolupi competències i a donar resposta a les necessitats de les famílies del segle XXI.

Amb aquesta missió, apostem per un projecte basat en unes pràctiques d’aprenentatge que tenen el seu fonament en el coneixement de com aprenen les persones, amb avaluacions competencials i globals que contribueixin a l’aprenentatge i al desenvolupament general dels alumnes.

Al CEM, entenem l’aprenentatge de la música com a un procés de gaudi, parlem d’una educació pel demà, connectant el talent i transformant l’educació. Aprenentatges rellevants, amb sentit i mirant cap el futur.

Matrícula oberta

T’interessa el nostre projecte educatiu? Vols conèixer les nostres instal·lacions? Tens dubtes o preguntes? Vine a conèixer-nos! La matrícula encara és oberta per a alguns cursos de sensibilitzacions i iniciacions musicals. No esperis més!

La nostra oferta educativa

Andante 

Pàrvuls Musicals (P3, P4 i P5)

Descobrim la música a través de l’experiència sensorial: jocs, cançons, instruments, contes i danses

1h i 1 dia a la setmana | Opció de migdia o tardes
Andante 1 (3 anys) · Andante 2 (4 anys) · Andante 3 (5 anys)

Allegro 

Iniciació a la música (6 i 7 anys)

Als jocs, cançons i danses hi afegim els primers conceptes de prelectura i preescriptura musical. També comencem a posar-ho en pràctica amb el nostre instrument

2 nivells per edat | Opció de migdia o tardes
Diferents opcions de dedicació i horaris

Vivace 

Nivell Bàsic (dels 8 als 12 nys)

Avancem en l’aprenentatge de la música a través del llenguatge musical i també de l’instrument, introduint els conjunts instrumentals i orquestres així com també el cant coral per fer créixer als/les petits/es

4 cursos | Diploma de final d’etapa
Possibilitat de prova d’accés al Grau Professional del CEM (Oficial)

I després què?

Sabies que el CEM també som Centre d’Ensenyaments Professionals de Música? Aquests estudis són la continuïtat dels estudis de nivell bàsic o elemental, conduents al Títol Professional de Música (oficial) i consten de 6 cursos.

Vols més informació?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu ben aviat!