Preinscripcions obertes pel curs 2023-2024

Estem encantats d’anunciar que les preinscripcions pel curs 2023-2024 ja estan obertes a l’Escola de música CEM Terrassa, la vostra escola de música de confiança ubicada a Terrassa. Amb una àmplia oferta formativa i una gran passió per la música, el nostre objectiu és inspirar i formar a joves músics de totes les edats i nivells.

Què oferim?

A l’Escola de música CEM Terrassa, oferim una gran varietat de cursos i programes adaptats a les necessitats i preferències de cada alumne. Alguns dels nostres cursos més populars inclouen:

 • Iniciació musical
 • Música i moviment
 • Instruments: piano, guitarra, bateria, violí, flauta, saxofon, etc.
 • Cant i coral
 • Música moderna i jazz
 • Música de cambra
 • Formació en llenguatge musical i harmonia

Per què escollir CEM Terrassa?

 1. Professors qualificats i apassionats: El nostre equip està format per músics professionals amb anys d’experiència en la docència i l’interpretació.
 2. Enfocament personalitzat: Ens adaptem al ritme i interessos de cada alumne, creant un pla d’estudis específic per a cada persona.
 3. Ambient acollidor i amigable: Treballem per crear una comunitat on tothom se senti benvingut i motivat per aprendre i créixer musicalment.
 4. Oportunitats de tocar en públic: Organitzem concerts i esdeveniments regulars perquè els nostres alumnes puguin mostrar el seu talent i progressar com a músics.
 5. Instal·lacions modernes i ben equipades: Les nostres aules estan dissenyades per oferir un entorn agradable i còmode per a l’aprenentatge.

No deixis passar aquesta oportunitat d’unir-te a la nostra comunitat musical i desenvolupar les teves habilitats musicals en un entorn de suport i motivació. Realitza la teva preinscripció avui mateix i assegura’t la teva plaça pel curs 2023-2024!

Fes clic aquí per preinscriure’t: https://cem.cat/preinscripcions

Si tens alguna pregunta o necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina web o trucant al nostre telèfon. Estarem encantats d’ajudar-te i respondre a les teves inquietuds.

Descobreix la teva passió per la música a l’Escola de música CEM Terrassa

Vols més informació?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu ben aviat!