PROPER TALLER:
Del 31 de gener al 20 de març del 2020
divendres de 16.30h a 17.15h i de 17.30h a 18.15h
Preu: 100€

Els Músics Menuts

La parla i el moviment són dos elements fonamentals en el desenvolupament de l’infant durant els primers anys de vida. El llenguatge té un ritme i una cadència i el moviment té un ritme natural, que ben activat contribueix al desenvolupament d’una bona base motriu i emocional, que assegurarà els altres aprenentatges en el moment adequat. Les rimes, les cantarelles, els jocs de falda, els jocs rítmics, combinen molt bé aquests dos aspectes: llenguatge i moviment. La música, les cançons i els jocs, reforcen la relació entre pares i fills i ajuden a desenvolupar el pensament.

A través de la música i de diferents jocs i exercicis, treballarem els moviments creuats o patró contra lateral, imprescindibles per a un bon desenvolupament psicomotor. Els moviments creuats activen el cervell, milloren la coordinació esquerra – dreta, la respiració , la visió i l’oïda. Faciliten l’aprenentatge integral, el receptiu i l’expressió.

Continguts

Durant les 8 sessions del taller treballem a través de moixaines  i cançons, jocs de falda, jocs rítmics, jocs d’estimulació, jocs dansats. Audicions per treballar la marxa (caminar, córrer), el balanceig, el gateig i per reptar. Utilització d’instruments de petita percussió per acompanyar les cançons i els jocs.

"Una experiència única i molt divertida"

Als Músics Menuts hi trobareu un ambient molt familiar i proper en un entorn inmillorable com és una escola de música. Les sessions són a càrrec de Teresa Marçal, Mestra de Música, llicenciada en Psicopedagogia, diplomada en Tècnica Tomatis i professora de Música. Compta amb una gran experiència en l’educació musical de lactants, nadons i petits. Ha treballat a la Llar d’Infants Quitxalla, a l’Escola Pia i a l’Escola Sta. Teresa de Jesús. És la directora pedagògica del CEM. Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del telèfon 937312526 o del correu electrònic info@cem.cat.

Taller per a nadons de 8 a 28 mesos d'edat

Per tal de que el grup sigui el màxim d’homogeni, en funció de les inscripcions desdoblarem el grup en dos per edats